Dana işkembesi tesisimizde kimyasal herhangi bir malzeme kullanılmadan sıcak su ile ustalarımız tarafından özenle temizlenir. Dövme kazanlarda 320 derece sıcaklıkta yaklaşık 5-6 saat pişirildikten sonra ince kıyım olarak kendi suyuyla servis edilir.
ÜRÜNLERİMİZ
Mercimek çorbasının içerisine kemik,patates ve havuç ilave edilerek taş fırında,güveçte yaklaşık 4 saat bekletilerek pişirildikten sonra süzülür.Tereyağıyla terbiyelenip servis edilir.
Kendi tesisimizde temizlenmiş kuzu kelleleri soğuk suda 3-4 saat arası bekletildikten sonra dövme kazanlarda 200 derece sıcak suda 3-4 saat arası kaynatılır. Kaynama sonrası dinlenmeye bırakılır. Dinlenen kellelerin etleri kemiklerinden ayırlır ve kendi suyuyla servis edilir.
Dana işkembesi tesisimizde kimyasal herhangi bir malzeme kullanılmadan sıcak su ile ustalarımız tarafından özenle temizlenir. Dövme kazanlarda 320 derece sıcaklıkta yaklaşık 5-6 saat pişirildikten sonra işkembenin damar kısmından iri taneler halinde doğranarak kendi suyuyla servis edilir.
Kendi tesisimizde temizlenmiş kuzu kelleleri soğuk suda 3-4 saat arası bekletildikten sonra dövme kazanlarda 200 derece sıcak suda 3-4 saat arası kaynatılır. Kaynama sonrası dinlenmeye bırakılır. Dinlenen kellelerin yanak etleri iri taneler halinde doğranarak kendi suyuyla servis edilir.
Kendi tesisimizde temizlenmiş kuzu kelleleri soğuk suda 3-4 saat arası bekletildikten sonra dövme kazanlarda 200 derece sıcak suda 3-4 saat arası kaynatılır. Kaynama sonrası dinlenmeye bırakılır. Dinlenen kellelerin dilleri iri taneler halinde doğranarak kendi suyuyla servis edilir.
Dana ayaklarının ( diz kapağı ile tırnaklar dahil ) derisi yüzüldükten sonra soğuk suda 4-5 saat aradı dinlendirilir. Dinlendirilen ayaklar dövme kazanlarda 5-6 saat arası 320 derece sıcak sıcak suda kaynatılır. Kaynatılan ayaklar soğuyana kadar dinlendirilir. Dinlenme sonrası lifleri ayıklanır ve kendi suyuyla servis edilir.
Dana işkembesi tesisimizde kimyasal herhangi bir malzeme kullanılmadan sıcak su ile ustalarımız tarafından özenle temizlenir. Dövme kazanlarda 320 derece sıcaklıkta yaklaşık 5-6 saat pişirildikten sonra iri kıyım olarak kendi suyuyla servis edilir.